Återta ett skickat meddelande
Uppdaterad
Har du skickat ett meddelande till fel person eller med fel innehåll? Återta det. Meddelandet raderas då både i din utkorg och i mottagarens inkorg. Mottagarna får en avisering om att meddelandet har återkallats.
- Gå till Skickat i vänstermenyn.
- Öppna meddelandet du vill återta
- Klicka på Återta överst i meddelandet. (se bild nedan)
- Du får en bekräftelseruta innan ett meddelande återtas.
Bra att veta
- Har meddelandet hamnat hos fel mottagare? Följ din organisations rutin för personuppgiftsincidenter.

